Voor 16:00 uur besteld? morgen in huis!*
Gratis verzending v.a. €30 (nl&be)
Achteraf betalen, ook zakelijk
HallmarkSALE
0
Review Logo9,2 @ Kiyoh
0
Voor 16:00 uur besteld? morgen in huis!*
Gratis verzending v.a. €30 (nl&be)
Achteraf betalen, ook zakelijk

26 januari 2024

Recept: Tijm & Pistache Zandkoekjes

Porties: 15-20 plakjes
Bereidingstijd: 60-75 minuten, plus 30 minuten afkoelen, 5 minuten bakken

Ingrediënten:

Bereidingswijze:

  1. Mengen: Doe alle ingrediënten behalve de curd in een kom en meng goed door elkaar.
  2. Koelen: Plaats het deeg minimaal 30 minuten in de koelkast om op te stijven.
  3. Voorverwarmen: Verwarm de oven voor op 200°C.
  4. Uitrollen: Rol het deeg uit tot een dikte van ongeveer 3 mm en steek er met een ronde vorm zandkoekjes uit van een geschikte grootte.
  5. Bakken: Leg de koekjes op een bakplaat bekleed met bakpapier en bak ze ongeveer 5 minuten tot ze goudbruin zijn.
  6. Afkoelen: Laat de koekjes afkoelen op een rooster.
  7. Serveren: Besmeer een koekje met de curd, leg er een ander koekje bovenop. Voeg naar wens een glazuurlaagje, room of slagroom toe aan de bovenkant en garneer met verse bessen of gehakte chocolade.

Geniet van je heerlijke tijm & pistache zandkoekjes!

Laat een reactie achter

Een vraag, een opmerking, we zien je bericht graag!

* Verplichte velden
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »